Logo Help5S

 

Logo Help5S

Consultanță management 5S

Logoul acestui proiect este reprezentat de 4 globuri albastre ce par că se rotesc precum planetele în jurul unui al 5-lea glob central, simbolizând planeta Pământ. Toată mișcarea are loc în cadrul unui octogon, iar pentru simetrie octogonul este amplasat într-un cerc. Fiecare cerc are inscripționat unul din cei 5 pasi din 5S, iar denumirea proiectului în HELP5S.COM / CONSULTANȚĂ 5S apare pe laturile de sus și de jos ale octogonului.

  1. Culorile: albastru și verde. Dacă albastrul transmite încredere, putere, profesionalism și durabilitate într-un logo, verdele vine și completeaza cu dezvoltare, creștere, interes pentru mediu și planeta. Dar să nu uităm că verdele este culoarea banilor și a prosperității.
  2. Forma geometrică: cerc- octogon- 5 cercuri. Cercul este simbolul universului și echilibrului, al ciclicității și al spațiului. Octogonul este simbolul geometric plan al Centrului dar si al numarului 8. În funcție de spațiu și de centru se organizează restul elementelor.
  3. Help5S: cuvântul help este menit să atragă atenția, să sugereze ajutorul când cineva se confruntă cu o problemă, când știe că poate progresa dar nu știe cum, când vrea mai mult de la afacerea sa.
Slide
GHID 5S

Cumpără ghidul pentru implementare management 5S în sistemul firmei tale.

Shadow