Organizare 5S

Consultanță Management 5S

Bun găsit!

Într-o lume în care majoritatea încearcă să-ți vândă modele despre cum să câștigi mai mult, Organizare 5S îți arată cum poți  face loc profitului eliminând cele 8 pierderi importante din compania ta prin:
  • Programe de consultanță personalizată la sediul companiei
  • Programe adaptate de training și formare profesională pentru manageri și angajați
  • Ghidul de implementare 5S pentru un studiu aprofundat al metodei
  • Administrare de clădiri, spații comerciale și sedii de firmă prin aplicarea principiilor 5S

Echipa Organizare 5S te susține pentru a face din acest sistem japonez de MANAGEMENT VIZUAL în 5 pași o modalitate de a obține succesul prin desfășurarea optimizată a activităților de zi cu zi. Fiecare leu pe care îl economisești eliminând pierderile, reprezintă un leu în plus la profit.
 

"Implementare reușită, după ce noi am încercat ani de zile să-l introducem în sistem însă ne-am oprit la pasul trei din acest modul de management. Modul de implementare al sistemului este efectuat într-o ambianță plăcută, totul este etapizat și nu se trece la următoarea etapă decât când toată echipa și-a îndeplinit planul de acțiuni. Comunicarea este impecabilă cu echipa de la Organizare5S. Felicitări și continuați."

O echipă ce aduce eficiență - Sorin G

"Echipa Organizare 5S este cea care ne-a adus cheia implementării unui sistem 5S în afacerea noastră. La început ne-a fost teamă, însă prin intermediul vostru am reușit să eliminăm orice frică datorită modulelor de formare pentru 5S și prin perseverența de care ați dat dovadă în urmărirea acțiunilor. A fost în avantajul nostru iar implementarea a meritat, chiar ne aduce beneficii remarcabile. Mulțumim pentru profesionalismul dovedit."

Echipă profesională - Andreea A

Obiective

Proiectul Organizare 5S a fost dezvoltat cu misiunea de a “transforma mediul de lucru”, obiectivul fiind acela de a ne sprijini clienții în proiectarea, administrarea și executarea unei schimbări benefice, de durată.

Aplicabilitate

Lucrăm cu instituții private sau de stat, companii și organizații mici și mijlocii dintr-o varietate de domenii, precum: industrie, producție, comerț, construcții, logistică, hoteluri și restaurante.