Management 5S

Ce este Help5S

AICI ÎNCEPE CĂLĂTORIA VOASTRĂ SPRE EXCELENȚĂ!

 

Despre Help5S

Help5S este un proiect de implementare a sistemului de management 5S în companii, menit să ajute organizațiile din sectoarele public și privat să lucreze mai inteligent și să se dezvolte mai rapid.

Unul din punctele noastre forte este acela de a merge dincolo de o abordare teoretică și a ne folosi expertiza pentru a integra sistemul 5S în modelul de afaceri, procesele, tehnologia și  îmbunătățirea continuă a angajaților astfel încât succesul companiilor să fie mai ușor de atins.

Proiectul Help5S își propune să implementeze sistemul de management 5S în companiile din toată țara prin:

  • programe de consultanță personalizată la sediul companiilor;
  • programe adaptate de training și formare profesională pentru manageri și angajați;
  • ghidul de implementare 5S pentru un studiu aprofundat al metodei;
  • administrare de clădiri și sedii de firmă prin aplicarea principiilor 5S.

Scopul este acela de dezvoltare a afacerilor clienților noștri, atât în zona de customer experience cît și în cea a indicatorilor de afaceri. Suntem preocupați de asemenea și de armonizarea generală a spațiului în care trăim, de o normalizare a fluxurilor din instituții și zone publice sau private și de o ordonare sănătoasă a ideilor, deciziilor și strategiilor.

Ghidul de implementare 5S

Ghidul de implementare 5S explică conceptul 5S într-un format simplificat, astfel încât să servească drept referință rapidă în implementarea 5S. Oferă îndrumări practice despre cum să implementați 5S în domeniile dumneavoastră de lucru și cum să integrați sistemul 5S în cultura organizațională.

  • Acest ghid explică originea, importanța, beneficiile, metodologiile și principiile 5S.
  • Acest ghid vă oferă sfaturi practice despre cum se poate face implementarea 5S în organizatia voastră. Acesta include pași cheie precum planificarea, comunicarea, formarea, selectarea celor implicați în implementare, evaluarea și analiza de către managementul companiei.
  • Acest ghid vă oferă informații detaliate despre modul în care organizațiile ar putea integra fiecare „S” în procesele și sistemele lor de lucru, astfel încât să construiască o cultură a îmbunatatirii continue.

Dezvoltat cu misiunea de a “transforma mediul de lucru”, obiectivul nostru este de a vă sprijini în proiectarea, administrarea și susținerea unei schimbări benefice de durată.

Slide
GHID 5S

Cumpără ghidul pentru implementare management 5S în sistemul firmei tale.

Shadow