Instruire 5S

Instruire

Am să încep direct prin a scrie ceea ce cred cu convingere despre formarea profesională. Este acel element care determină sensul afacerii tale. Fără formare profesională, efectiv, afacerea ta moare sau supraviețuiește ca ultimul mohican printre greutăți și complicații ce apar din cauza lipsei informațiilor necesare angajaților pentru o bună funcționare a activitații desfașurate și gândite în afacerea ta proprie. Totul, din simplul motiv că uiți de faptul că angajații sunt, asemeni ție, oameni care au nevoie de o bază de cunoștințe mereu actualizată în privința activităților din afacerea ta, așa cum roboții au nevoie de un update software la anumite intervale de timp.

Esența formării profesionale aduce în afacerea ta absolut totul, de la dezvoltarea ei până la succesul ei. Cu cât îți formezi mai bine angajații, cu atât vei ajunge în topul clienților pe care îi deții în portofoliul tău.

Formarea profesională este trecerea din subconștient în conștient a valorii adăugate de fiecare angajat participant la aceste module de formare, în afacerea ta. Alegând să investești în aceste formări ale anagajaților, te ajuți practic pe tine, eliminând pierderile inutile de timp. Oamenii formați profesional, în specficul activităților desfășurate în cadrul firmei tale, îți ridică standardul pe scara profesionalismului în fața clienților tăi; doar dacă aceștia vor învăța cum să comunice, să perceapă, să lucreze într-o echipă, să gestioneze conflicte, să își organizeze timpul, să se dedice afacerii tale și să devină parte dintr-o echipă valoroasă construită prin participarea fiecăruia.

Mulți manageri aleg să se bazeze doar pe cunoștințele angajaților și pe puterea lor de convingere că ceea ce fac, fac bine, dar în acest fel lucrurile nu merg în direcția cea mai potrivită afacerii voastre – deoarece o baza de formare profesionala a angajatilor și chiar a voastră, poate face minuni în toată activitatea de bază desfășurată.

Formarea profesională aduce valoare adaugată în indicatorii de afaceri, pe termen lung. Cine se mulează pe o astfel de abordare va vedea cu certitudine o diferență colosală în indicatorii de performanță, pe fiecare treaptă ierarhică a organigramei companiei voastre.

În Biblioteca 5S găsiți câte un modul de formare profesională pentru fiecare element cheie ce alcătuiește o formare profesională, modul realizat într-un mod cât mai simplu și clar pentru angajații voștri. Aceste module cuprind elementele esențiale pentru consolidarea și stabilizarea echipei care vă susține afacerea.

Slide
GHID 5S

Cumpără ghidul pentru implementare management 5S în sistemul firmei tale.

Shadow