Primul site din România pentru implementarea unui sistem de management 5S în cadrul unei activități de orice fel din orice ramură a producției sau prestărilor de servicii.

Până la urmă, care este intenția din spatele unei afaceri?

Doar profitul?

Dar dacă ai obține profit peste ceea ce ți-ai propus, nu ai dori ceva mai mult de atât?

Poate a-ți aduce contribuția la o stare de bine generală, pe termen lung? Îți poți aduce contribuția la un prezent și la un viitor mai bun pentru toți. De ce să nu te gândești că afacerea ta poate crea un spațiu de lucru optim pentru angajați, ceea ce duce la bucuria lor, entuziasmul de a lucra pentru tine, în acel mediu?

Sau să te gândești la plus valoarea oferită clienților prin produse și servicii de calitate, fără defecte, livrări și execuții la timp astfel încât afacerea ta să contribuie la bunăstarea lor?

Sau să ne gândim la administrația publică unde timpul de așteptare poate fi minimizat și astfel iți salvează ție timp să faci alte lucruri?

Și cu siguranță, mai important decât profitul este timpul. Iar gestionarea mai bună a timpului produce efecte nu doar în profit, ci și in satisfacția generală. Iar împlinirea personală nu vine din ceea ce avem, vine din contribuția noastră la binele general.

Lasă un răspuns

Explore More

Nevoia implementării sistemului 5S

7 octombrie 2019 0 Comments 5 tags

 Produsele și procesele de astăzi implică limite de toleranță foarte strânse. Variabilitatea trebuie controlată complet. Mediul fizic de lucru este esențial în misiunea companiilor de a avea o calitate

Ce înseamnă 5S?

25 noiembrie 2019 0 Comments 7 tags

 5S nu înseamnă doar curăţenie, ci înseamnă organizare şi siguranţă la locul de muncă, marcare şi etichetare, audit pentru determinarea progresului şi menţinerea rezultatelor îmbunătăţite. Beneficiile 5S se traduc

Beneficiile implementării sistemului 5S

7 octombrie 2019 0 Comments 3 tags

 Beneficiile 5S se traduc prin creșterea productivității datorită creșterii calității produsului și proceselor, eliminării timpului de căutare a instrumentelor de lucru, reducerii timpului de staționare a mașinilor, identificării mai